image Bizi Takip Edin :
Perşembe, 30 Eylül 2021 09:29

25.Geleneksel İZMİR Tülay AKTAŞ Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği Toplantısı ve Karşılıksız Hizmet Ödül Töreni

Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği Ödülleri 25. Kez Sahiplerini Buldu

Sunumunu Erhan Gölbey ’in üstlendiği 25. Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği Ödül Töreni çevrimiçi ortamda gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen törene 110’u aşkın STK yöneticisi ve temsilcisi katılım sağladı.

Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği Sözcüsü Fatoş Dayıoğlu’nun duygusal konuşmasıyla başlayan törende, ölüm yıldönümü olan Tülay Aktaş ve STK’lara gönül vermiş, aramızdan ayrılan İzmirliler rahmet ve saygıyla anıldı. Hayattakilere de teşekkür edildi.

Törene katılan İzmir İl Dernekler Müdürü Sayın Turgay Esen, konuşmasında İzmirli Gönüllülerin çalışmalarından övgüyle söz ederken, Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği Fahri Başkanlarından Müşerref Nehrozoğlu ve eski İzmir Valisi Sayın Kemal Nehrozoğlu da teşekkürlerini iletti. Törende konuşan Neptün Soyer konuşmasında “Ben ve eşim her zaman Sivil Toplum Kuruluş’larını desteklemeyi sürdüreceğiz” dedi.

Turgay Esen’in takdim ettiği Ömür Boyu Gönüllülük ödülleri, Merhume Aysın Sıdal, Çiğdem Beşkardeşler ve İnci Mutluer’e verildi.

İzmir’in Gönüllüleri ödülü İzmir’e büyük emekleri olan, Nedim Bubik, Nedim Uysal ve Jak Eskinazi’ye takdim edildi.

Ödül töreninde, proje sunan 13 STK’nın da isimleri ve projeleri açıklanarak ödülleri verildi.

➢ 1- TEŞVİK ÖDÜLÜ: Fikrimiz. Org- Fikrimiz Bornova- Sıfır Atık (Geleceği Paylaş İnisiyatifi)

➢ 2- JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ: Elimin Emeği Torunlar İçin (Urla Kızılay Derneği)

➢ 3- KEMAL BAYSAK ÖDÜLÜ: El Ele Hep Birlikte (Çağdaş Balkan Kadınları Derneği)

➢ 4- SANCAR MARUFLU ÖDÜLÜ: Salgında Kanser Beklemez (MEMEKANDER; Meme Kanseriyle Savaşım Derneği)

➢ 5- TÜLAY AKTAŞ KARŞILIKSIZ HİZMET ÖDÜLÜ ÜÇÜNCÜSÜ:” Sesten Gönüle” Gönüllü Koçluk Projesi (TÜRGÖK; Türkiye Görme Özürlüleri Kitaplığı)

➢ 6- TÜLAY AKTAŞ KARŞILIKSIZ HİZMET ÖDÜLÜ İKİNCİSİ: KOD ’İnci Projesi (Cevdet İnce Vakfı)

➢ 7- TÜLAY AKTAŞ KARŞILIKSIZ HİZMET ÖDÜLÜ BİRİNCİSİ: Hücre İşleme Merkezi Projesi (KİTVAK-Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı)

Törende ödül alan tüm kişi ve kurumlara Ege Orman Vakfı’ndan adlarına birer fidan hediye edildi. Erhan Gölbey ve Canan Ünlü ’nün başarıyla gerçekleştirdiği organizasyon ve sunum, Fatoş Dayıoğlu’nun tüm katkı ve katılımları olan Sivil Toplum Örgütlerine, Kişi ve Kurumlara teşekkür konuşmasıyla sonlandı.

Ladbrokes Review L.BetRoll
Top United Kingdom Bookmakers http://betroll.co.uk/