image Bizi Takip Edin :
Cuma, 17 Eylül 2021 13:34

06 Eylül 2021 Toplantısı Yapıldı

Tülay AKTAŞ Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği'nin Değerli Katılımcıları,

Fatoş DAYIOĞLU, iyi dilekleriyle toplantıyı saat: 11.05’te açtı. “Hoş geldiniz” dileklerini iletti. Toplantı gündemini sundu.

Duyurular: Fatoş DAYIOĞLU aşağıdaki duyuruları yaptı.

a- Orman yangınlarında destek verenlere “Teşekkür” belgeleri görsel olarak verildi. Tam liste ekrana yansıtılarak sözlü olarak da teşekkür edildi.

b- 24 Eylül Karşılıksız Hizmet Ödülleri için verilecek projelerin süresinin uzatıldığı bilgisini vererek, dikkat edilecek konuları tekrarladı.

c- Bornova Belediyesi ve Geleceği Paylaş İnisiyatifi işbirliğiyle” Fikirlerimiz” çalışmasının yeni teması; Ormanlar için olarak belirlenmiştir. Çevrenizdeki 18-44 yaş aralığındaki gençleri bu fikir maratonuna yönlendirelim.

d- İBB Ayırımcılık Birimi işbirliğiyle yapılacak; “Ayırımcılığa dair temel kavramlar, ayırımcılık türleri ve ayırımcılık türleri” hakkında 120-180 dakikalık eğitimler verilecektir. Yoğun göç alan şehrimiz için bu eğitimi Ekim sonu, Kasım başı gibi yirmişer kişilik gruplara interaktif olarak bu eğitimleri verecekler.

e- İBB’nin “Orman Gönüllüleri” linkini incelemenizi rica ediyorum. Bu çalışmalar hakkında bilgilenmiş oluruz.

Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği’ne yeni katılan İNCİ(Cevdet İnce) Vakfı’nı Ece ELBİRLİK ÜRKMEZ tanıttı.

SUNUM: Ülkü ONGUN KARATAŞ(Ege Orman Vakfı Eğitim Birimi)Karbon Ayak İzi Hesaplama Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği olarak bu yılki ortak projemiz EÇEV’in de dâhil olduğu “Karbon Ayak İzi” olacak diye giriş yaptı. PowerPoint sunum ile karbon ayak izi ne demektir, nasıl azaltırız ve nasıl hesaplarız içerikli sunumunu tamamladıktan sonra soruları yanıtladı. Ücretli bir eğitim olduğunu ve yetişkinlerin de bu eğitimi on beşer kişilik gruplar halinde alabileceğini vurguladı. Ayrıca İBB’nin gezici otobüsüyle dezavantajlı bölgelerde yaşayan öğrencilere yönelik eğitimler verebileceklerini de belirtti.

SUNUM: Arsev DÜŞENKALKAN( Çağdaş Balkan Kadınları Derneği Başkanı) İBB Toplum Sağlığı Başkanlığı ile imzalanan “Nadir Hastalıklar” adı altında imzalanan SMA hastalığının önlenmesine yönelik çalışmalarını ve yaptığı görüşmeleri katılımcılara açıkladı. Soruları yanıtladı.

Üyeler, duyurularını yaptılar. İzmir Kent Konseyi Başkanı Nazik ŞIK’ın “İzmir’de Yaşayan Kadınlar” çağırısını Fatoş DAYIOĞLU okudu.

Fatoş DAYIOĞLU, Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği’nin Eylül toplantısını; 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu nedeniyle tüm üyelerin katılımıyla “İzmir Marşı” nı söyleyerek iyi dilekleriyle kapattı.

Tülay AKTAŞ Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği Sözcüsü
Fatoş DAYIOĞLU

Ladbrokes Review L.BetRoll
Top United Kingdom Bookmakers http://betroll.co.uk/